Aha!

Đoković objavom ušutkao zle jezike!

showbuzz DNEVNIK.hr

Novak Đoković konačno se oglasio. Danima i tjednima se priča o njegovoj bračnoj nevjeri i krizama, no ni on ni Jelena se o tome nisu oglašavali.

Nije lako ovih dana biti Jelena Đoković. Dok svjetski mediji bruje o krizi u braku nje i Novaka Đokovića, ona šuti. No, Novak više nije mogao pa se na sve osvrnuo u svom stilu, na Instagramu. Tamo je objavio emotivnu poruku koju je posvetio svojoj supruzi. Nakon što ga je prozvao John McEnroe, a Britanci pisali o njegovoj aferi sa seksi kuharicom sestara Williams, Đoković je svima dao do znanja što mu je na duši. Budući da danas slave treću godišnjicu braka, Novak je svojoj ženi čestitao i dao joj do znanja koliko mu je važna.

"Sretna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspjevam biti svjestan onog što njegujemo i onoga za što je vrijedno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca", napisao je tenisač. Par je u braku od 2014., roditelji su dječaka Stefana, a uskoro će i po drugi put postati roditelji.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS