Novi 'look'

Nova frizura, novi pierce – Jenn postala 'zločesta' djevojka

showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston ima imidž dobre djevojke iz susjedstva, a nakon što je odrezala kosu, probušila je i hrskavicu na uhu. Nikada nije kasno prijeći na drugu stranu...

Jennifer Aniston ima uglađeni stil, i blista u najjednostavnijim stvarima.

Nakon što je sve iznenadila svojom novom bob frizurom, 42-godišnja Jenn je otišla i korak dalje te je probušila ušnu hrskavicu – tako da ona i njezina najbolja prijateljica Gucci (Chelsea) Westman sada imaju iste dijamantne naušnice.

>> Procurile seksi fotke Jennifer Aniston!

'Ja i Jenn danas smo se probušile uši. volim te', poručila je 44-godišnja Westman na svojem Instagramu nakon objave fotografije. Osim što joj je Aniston najdraža prijateljica, druži se i poslovno surađuje i s Drew Barrymore, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow i Natalie Portman.

Novi imidž slavne prijateljice izgleda je rezultat 'dosade', kao što je i sama rekla za Vogue. 'Gledala sam televiziju i ugledala frizuru koja mi se svidjela. Fotografirala sam je i poslala svom frizeru Chrisu. On mi je rekao - 'To je stilistica Lawren Howell iz Voguea!', a ja sam tada obznanila kako se želim upravo tako ošišati', otkrila je 44-godišnja glumica koja je pritom opisala i osjećaj koji je 'dobila' s novom frizurom. 'Osjećam se odlično. Osjećam se znatno lakše nego prije', dodaje. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS