Odrastao je!

Od slatkog dječačića do opako zgodnog frajera: Luke iz "Moderne obitelji" skinuo majicu i raspametio obožavateljice

showbuzz DNEVNIK.hr

Nolan Gould je za časopis People pozirao bez majice i pokazao mišićavo tijelo.

Glumac Nolan Gould (22) odrastao je na malim ekranima u popularnoj humorističnoj seriji "Moderna obitelj" u kojoj je glumio od svoje 11. do 21. godine.

Utjelovio je najmlađeg sina Phila i Claire Dunphy, simpatičnog, ali ne baš inteligentnog Lukea, dok je u stvarnosti član Mense s IQ-om 150.

Osim inteligencijom, može se pohvaliti savršeno isklesanim tijelom koje je pokazao na novom snimanju za People.

Nolan je za časopis pozirao bez majice i otkrio opake mišiće, a fotka koju je podijelio na svojem Instagramu raspametila je njegove obožavateljice.

"Kakav komad!", "Luke, jesi li to ti?", "Prezgodan", samo je dio mnogobrojnih komentara koje je dobio ispod fotke za koju je skupio i preko 180 tisuća lajkova.

 

Za časopis je otkrio da je tijekom karantene počeo paziti na prehranu i izbjegavati alkohol i gazirana pića. Također, svaki dan vježba s osobnim trenerom, a rezultati su itekako vidljivi.

"Proveo sam šest mjeseci praktički na odmoru i mislim da je vrijeme da odlučim što želim dalje", kazao je za People i dodao kako smatra da će mu promjena izgleda pomoći u karijeri.

Otkrio je i da je nakon završetka snimanja serije ostao u prijateljskim odnosima sa svojim televizijskim sestrama koje su utjelovile glumice Sarah Hyland i Ariel Winter.

 

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS