Pohvalio se fotografijama

Marcelo Vieira stigao u Dubrovnik: Odmor ili Kovačićevo vjenčanje?

showbuzz DNEVNIK.hr

Sudeći po objavljenim fotografijama, nogometaš Marcelo Vieira Jr. u Dubrovnik je stigao sa suprugom Clarisse Alves.

Nogometaš Marcelo Vieira Jr. u Dubrovnik je stigao sa suprugom Clarisse Alves pa je vrlo vjerojatno da tamo nije stigao samo na odmor, nego kako bi nazočio vjenčanju svog kolege iz kluba, Matea Kovačića.

Na svom Instagram profilu, brazilski nogometaš i igrač Real Madrida pohvalio se slikama s odmora gdje uživa sa suprugom, glumicom Clarisse Alves, s kojom je u braku od 2008. godine i imaju dvojicu sinova - Enza Gattusa i Liama. Marcelo Vieira Jr. objavio je fotografiju s ručka iz restorana na Srđu s kojeg se pruža prekrasan pogled na Dubrovnik, otok Lokrum te Elafite. Do restorana Panorama dolazi se žičarom, a parovi ga posebno vole zbog nezaboravnog zalaska sunca.

Ipak, šuška se kako u Dubrovnik nije stigao samo zbog odmora, već zbog vjenčanja njegovog kolege iz kluba, Matea Kovačića, koji bi se, kako pišu strani mediji, sa Izabel Andrijanić trebao vjenčati ove subote. Upravo u Dubrovnik je Izabel prošlog vikenda povela 17 svojih prijateljica kako bi proslavila svoje posljednje djevojačke dane, a hoće li se tamo održati i vjenčanje, još uvijek se ne zna.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS