Smijeh do suza

NIVES IMA HIT! "Napokon nešto što vrijedi pogledati"

showbuzz DNEVNIK.hr

Ko je jamio, jamio je... poručuje Nives koja je uzburkala Splićane. Ovo morate pogledati.

Nova doza specifičnog dalmatinskog humora oduševila je Splićane. Riječ je o najavi serije "Ko je jamio, jamio je" koju je napisala Nives Ivanković, a koja je nedavno osvanula na YouTubeu. Serija ima 80 epizoda i već na prvu obećava, no njena je sudbina za sada neizvjesna.

No, ono što je sigurno je to da je Nives trailerom uspjela uzburkati strasti na internetu gdje je video pregledan gotovo 60 tisuća puta. Serija prati život običnih ljudi u Split, gradu u kojem je uvijek i za sve netko drugi kriv.

 "Napokon nešto što vrijedi pogledat više puta. Još da je snime", stoji u objavi koju je jedan korisnik ostavio ispod videa.

Oduševljenje nije krio nitko, a mnogi su seriju u najavi već usporedili s kultnim serijama koje su obilježile povijest. "Pa ovo mora proć, ludilo od serije će bit , jača i od Malog mista i od Buže", zaključio je jedan od korisnika.

Sudeći prema valu oduševljenja koji je scenaristica, redateljica i glumica Nives Ivanković izazvala ovom najavom sigurni smo da neće dugo trebati da serija pronađe put do gledatelja. U slučaju da za njom ne bude interesa na televiziji, brojni obožavatelji Nives su već predložili da nastavke stavi na YouTube.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS