''Ljudi, drž'te se!''

Nives Ivanišević pokazala kako se zabavlja u kućnoj karanteni, ali nešto drugo ukralo je pažnju

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives je sa svojom obitelji u kućnoj karanteni, a na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj lakira nokte te se prisjetila stihova svog najdražeg izvođača.

Radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, Nives Ivanišević, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj lakira nokte, ali pažnju je ukrao njezin dekolte. Usput je priznala da joj nedostaju bolja vremena.

"Treba nokte za po doma nalakirati.. Joj, ljudi, drž'te se. Kako bi moj najdraži 2Pac rekao: Every once in a while, I reminisce, And wonder how we ever came to this, I miss the better days", napisala je uz fotografiju.

Nives je sa svojom obitelji u samoizolaciji, a obožavatelje je razveselila prije nekoliko dana fotografijom sinčića Olivera. 38-godišnja voditeljica ističe da vrijeme krati kuhanjem, na sreću svih svojih ukućana.

Nives i Goran vjenčali su se u prosincu 2017. godine, a slavili su u jednom zagrebačkom restoranu, u intimnom krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Oliver je na svijet stigao 2018. godine, a od tada njihovoj sreći nema kraja.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Zanimljivosti Njihova prijateljska priča počela je na neobičan način i ima veze s golotinjom, ali oni tvrde da nikad nisu bili u vezi

  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS