Majčinski osjećaji

Nives Ivanišević objavila fotografiju sa sinom na koju nitko nije ostao imun i posvetila mu dirljive riječi

Nives Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Prije sedam mjeseci 35-godišnjoj Nives Ivanišević promijenio se život – rodila je sina Olivera, a sve je oduševila posljednja fotografija koju je s njim objavila.

Nives Ivanišević ne libi se na svojem profilu na Instagramu svijetu obznaniti koliko je sretna i zahvalna na svojoj sreći. Tako je fanove nedavno oduševila fotografijama u bikiniju koje otkrivaju njezinu izvrsnu formu samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, a ovaj put je mlada mama svu pažnju posvetila sedmomjesečnom sinčiću Oliveru i podijelila predivnu fotografiju s njim. 

Referirajući se na stihove slavnog repera Tupaca, sinu je poručila kako "će biti stvari koje će morati vidjeti, a učinit će i da će mu biti teško smijati se u budućnosti, no bez obzira na sve to što vidi, da će morati zadržati svoj smisao za humor i nastaviti se smiješiti" . 

Predivna fotografija koja prati objavu svjedoči o vezi majke i malog Olivera, a vidi se i kako sretna obitelj uživa na egzotičnom putovanju. 

Nives Ivanišević sinčića je dobila u braku s proslavljenim hrvatskim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Maleni Oliver njoj je prvo dijete, dok Goran iz dugogodišnjeg braka s Tatjanom Dragović već ima dvoje djece – kćer Amber Mariju i sina Emanuela

Goran i Nives od samog su se početka svoje veze skrivali od očiju javnosti, a u bračnu luku uplovil su u prosincu 2017. Na prinovu su morali čekati manje od godinu dana, a sada zajedno s Oliverom proživljavaju najsretnije trenutke u životu. 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS