Prava idila!

Goran i Nives Ivanišević sa sinčićem Oliverom uživaju u tropskom raju, objavili su i preslatku obiteljsku fotku iz plićaka

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotografiju s Maldiva na kojoj sa suprugom Goranom i njihovim sinom Oliverom pozira u plićaku.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević (50) sa suprugom Nives i njihovim sinčićem Oliverom trenutno uživa na Maldivima.

Nives se iz tropskog raja javila na svojem Instagramu, na kojem je podijelila i jednu idiličnu obiteljsku fotografiju.

"Dobro jutro", napisala je u opisu fotke na kojoj se sa suprugom i sinom brčka u plićaku te oduševila pratitelje.

"Kako vam je lijepo", "Predivna obitelj", "Uživajte", neki su od komentara koje je dobila uz brojne zaljubljene smajliće i srca.

U pričama na Instagramu Nives je objavila i fotografiju iz spavaće sobe na kojoj se vidi krevet sa srcima i natpisom "Sretno Valentinovo".

Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS