"lude sedamdesete"

Nives Ivanišević objavila maminu fotku iz mladosti, svi se slažu oko jednog: "Ti si ista ona. Ljepotice obje"

Nives i Goran Ivanišević (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nives Ivanišević na Instagramu je objavila fotku majke Vesne iz sedamdesetih godina, a brojni pratitelji poručili su joj da jako sliče.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević i supruga tenisača Gorana Ivaniševića na Instagramu se ovoga vikenda prisjetila svoje majke Vesne te je objavila njezinu fotografiju iz mladosti. "Lude sedamdesete. Moja mamasita", napisala je Nives uz fotografiju, a uz komentar je dodala i emotikon srca.

"Jedna je mama", "Ti si ista ona. Ljepotice obje", samo su neki od komentara njezinih pratitelja. Njezina majka preminula je u srpnju ove godine, a od nje se oprostila i emotivnom objavom koju je objavila na društvenim mrežama. "Ona mama za koju možeš reći: 'E da je barem to moja mama.' E, pa bila je moja (naša) i samo moja (naša) i ostavila mi je toliko lijepih uspomena, da živim tri života i dalje bih se mogla sjećati lijepih stvari", stoji između ostalog u njezinoj objavi.

Nives je inače u braku s Goranom Ivaniševićem, a par se vjenčao na tajnoj ceremoniji prije tri godine. Kao kruna njihove ljubavi godinu dana kasnije rodio im se sin Oliver.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS