Ako ona tako kaže...

Nives se prozvala bombicom u ovom savršenstvu od haljine, a evo kako su njeni pratitelji reagirali na ovaj zaključak

Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 7 Nova TV 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Nives Celzijus se u šestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" pojavila u ljubičastoj haljini s istaknutim dekolteom u prvom planu.

Nives Celzijus je za šestu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato", odabrala nešto romantičnije izdanje, ali njezin bujni dekolte nije izostao ni ovog puta. 

Nives je tako na svoje mjesto članice žirija zasjela u svilenoj haljini boje ljubičice, a njezine su se bujne obline zapravo našle u prvom planu, pogotovo s podignutom kosom kakvu večeras nosi.

''Najbolja subota ikad! Čekamo vas večeras od 20:15 na @novatv_ @tlzphr. I priznajte da sam bombica u ovom savršenstvu od haljine'', napisala je Nives pored svoje fotografije, a među prvima se na njezn opis nadovezao Dalibor Petko i dodao joj da je bombetina. 

U petoj emisiji doslovno je bila zablistala u haljini prekrivenoj šljokicama i s velim detaljem od tila koji je umalo zasjenio zanimljiv prorez na prednjoj strani haljine.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Je li ovo najkraća trudnička haljina Maje Šuput koju smo dosad vidjeli, nekad je ovakve nosila samo na koncertima!

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Kakve moćne čizme Indira ima! Ultra-kratka haljina pala je u potpuno u drugi plan pored ovog modnog detalja!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS