Opa!

Nives Celzijus javno se obrecnula na bliskog prijatelja: ''Sad mi je jasno zašto mi ne uzvraćaš pozive!''

Dalibor Petko i Siniša Ružić - 4 Nova TV 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Dalibor Petko pojavio se kao gost iznenađenja u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nastupio sa Sinišom Ružićem. Petko je utjelovio Catherine Zetu Jones, a sve je s guštom komentirala njegova bliska prijateljica i članica žirija Nives Celzijus.

Prošle su tri godine otkako je Dalibor Petko posljednji put nastupao na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a ove se nedjelje pojavio kao Catherine Zeta Jones i nastupio zajedno sa Sinišom Ružićem. Dvojac je dobro nasmijao publiku i žiri. 

''Bez obzira na to što ste vi ovo izveli s nepodnošljivom lakoćom, to nije lako, to je teško. To je težak broj, ima veliku glumačku težinu, ali vi ste to donijeli lepršavo, zabavno, šarmantno - najšarmantniji nastup koji sam vidio'', komentirao ih je Goran Navojec. 

''Bili su urenebesno smiješni, pravi glumački zadatak. Petko je najveći štreber, odlikaš, uigrani ste bili, lijepo nosili kilažu. I svi ćete vi meni lijepo u teretanu'', našalila se Indira. 

''Vi ste ovo pripremali tjedan dana i to se malo vidi, bili ste presmiješni i prezabavni'', u šali je komentirao i Mešin, a i Nives je reagirala na svoj način kada je njezin bliski prijatelj Dalibor Petko u pitanju. 

''Sad mi je jasno zašto mi tjedan dana ne uzvraćaš pozive. Ovo je bio težak posao, oprošteno ti je'', zaključila je Nives. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Iznenadila je objavom da čeka bebu, a onda je trbuščić pokazala u haljini koju samo ona može odjenuti

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Zaljubljeni pogled koji Nives Celzijus nije mogla sakriti: ''Umirujem srce, ne znam kako da se nosim s tim...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS