''Sa zadovoljstvom!''

Nives Celzijus ne srami se sitnih nesavršenosti pa je u nategnutim kupaćima hejterima poručila: ''Poljubite me u...''

Nives Celzijus - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nives Celzijus objavila je nove fotografije na svom Instagramu pa pokazala da i ona ima celulit kao i sve žene.

Nives Celzijus objavila je dvije nove fotografije pored bazena pa pratiteljima poslala jednu poruku.

U rozom kupaćem, Nives je sjedila na rubu i u prvi plan stavila svoju stražnjicu na kojoj se vidi celulit. Tim povodom pratiteljima je poručila: 

''Poljubite me u celulit!''.

No, njeni pratitelji za njene savršene nesavršenosti nisu marili već su je nahvalili.

''Ma, sa zadovoljstvom!'', ''Ma imaš guzu za desetku'', ''Lijepa si mami'', ''Naravno da bih te poljubio'', pisali su joj.

Inače, Nives je nedavno također pozirala u crnom bikiniju, a na desnoj se strani nazirala tetovaža s kojom je Nives ukrasila svoj bok. Međutim, najveću pozornost privukao je njezin opis u kojemu se indirektno osvrnula na negativne komentare.

"Prestara, predebela, premasna, preumjetna, preprirodna, precelulitna, pregadna, preprazna... I sebi savršena!" napisala je u opisu objave, a pratitelji su odmah pohrlili u komentare.

"Ma tko te ne voli takvu, taj nije normalan", "Ma ne brini se, super si, samo naprijed", "Prelijepa, predivna, prekrasna, prezgodna i preslatka", "Savršena u svakom pogledu i u top-izdanju", pisali su.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Sonja Kovač otkrila je tajnu fantastične linije samo tri mjeseca nakon poroda: ''Odgovor na vaše pitanje je...''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Seve nakon koncerta skinula crnu haljinicu, imalo se što vidjeti: ''Kad misle da je lako biti Severina!''

Povezana vijest Celebrity Tko bi rekao da ova haljina koju nosi Nives Celzijus košta pet eura? U nikad većem dekolteu je poručila: "U njoj ne može biti vruće..."

Povezana vijest Celebrity Fotografija Nives Celzijus koja stoji između dva nabildana i tetovirana muškarca ukrala je veliku pažnju, evo kako ih je ona nazvala!

Povezana vijest Celebrity Celzijus u vrućem bikiniju pokazala još jednu vještinu koju posjeduje i spomenula ono čega se mnoge žene srame: ''Izazivaš klimatske promjene!''

Povezana vijest Celebrity Nikad izazovnije izdanje slavne glumice podiglo je prašinu, zar ona stvarno ima 57 godina?

Povezana vijest Celebrity Zvijezde Kumova prijateljice su i u privatnom životu, a zbog jednog razloga sad su se povezale još više!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS