vruće!

Nives podigla temperaturu s drugog kraja svijeta, nikad kraća haljinica u koju je uskočila savršeno je istaknula njezinu bujnu pojavu

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus uživa u Tajlandu s Ecijom Ivušić, a fotka u turbo kratkoj crvenoj haljinici pogidla je temperaturu usred zime.

Nives Celzijus posljednjih dana odmara u Tajlandu, a svojim se obožavateljima redovito javlja na Instagramu iz toplijih krajeva.

Pratiteljima je ubrzala puls objavom fotke na kojoj pozira u pripijenoj ultrakratkoj crvenoj haljinici, koja je savršeno ocrtala njezine bujne obline. U samo sat vremena je dobila više od pet tisuća lajkova, a u komentaru joj se javila i prijateljica koja joj u Tajlandu pravi društvo, Ecija Ivušić. "O mama mia", napisala joj je.

"Prekrasna", "Predivna si žena", "Kraljica", "Žena za poželjeti", "Prevruće", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografije. Nives je stil upotpunila pletenicama, a na sebi je imala i jednostavne cipele na visoku petu.

Podsjetimo, Nives i Ecija jako su bliske i često putuju skupa, a zadnji put su zajedno bile u Egiptu u lipnju prošle godine te su i odande neprestano objavljivale svoje seksi fotke.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Slučaj Novaka Đokovića potaknuo je glasine o lošem odnosu njegove supruge i majke, nisu se uspjele složiti ni u najtežim trenucima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS