Dvije mica mace ili?

Samo Nives može objaviti ovakav golišavi video uz provokativan opis, ali razmjena komentara s Indirom još je bolja!

Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 9 Nova TV 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila snimku u svom stilu uz zanimljiv opis.

Nives Celzijus (39) službeno je otvorila sezonu kupaćih kostima.

Još proteklog tjedna na svojem se Instagramu pohvalila jednodijelnim zlatnim modelom neobična kroja koji je savršeno istaknuo sve njezine adute, a sada je uskočila i u minijaturni bikini.

Iako je za Instagram snimala svoju mačku, ulovila je i svoj odraz pa je malo njih na snimci koju je objavila na svojem Instagramu uopće primijetilo njezina kućnog ljubimca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Koliko mica maca vidite na snimci?" napisala je Nives uz video, a zaredali su se lajkovi i komplimenti na račun njezina izgleda, no istaknuo se i zanimljivi komentar njezine kolegice iz žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato".

"Pa imaš istu mačkicu ko ja", napisala joj je pjevačica Indira Levak, no što joj je Nives odgovorila: "Da, ljubavi, moraju nam se mačkice malo podružiti", a obje su jedna drugoj zalijepile i emotikone koji plaču od smijeha.

Inače, uz Nives i Indiru žiri popularnog showa Nove TV čine još glumci Goran Navojec i Igor Mešin. Voditelji su Frano Ridjan i Maja Šuput, a u najnovijoj All stars sezoni natječe se osmero najboljih sudionika iz dosadašnjih sezona.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite nedjeljom u večernjem terminu na Novoj TV, dok će šesta i sedma epizoda biti iznimno prikazivane subotom 29. svibnja i 5. lipnja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS