''Ma, daj, molim te...''

Nives pozirala u vrućim hlačicama pa ukazala na problem s kojim se bori svaka žena, pratitelji je sprdaju!

Nives Celzijus Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na stepenicama u vrućim kratkim hlačicama pa objasnila na čemu je zapravo fokus.

Nives Celzijus se trenutačno odmara u Obonjanu, a obožavatelje je privukla novom objavom na Instagramu, u kojoj pozira na stepenicama u vrućim kratkim hlačicama. 

"Celulit na sunce!", napisala je Nives pored fotografije kojom je željela pokazati da se i ona kao i svaka žena bori s celulitom, iako se njezini obožavatelji s ovom njezinom objavom baš i nisu složili. 

Nives je htjela sa svima podjeliti svoju borbu s celulitom, s kojim se bori doslovno svaka žena.

 "A je da", "Ti si melem za oči.. Kakav celulit", "Joj daj, uopće nije strašno", "Bolje nesavršena nego stvarna, nećeš ti brige, celulit", "Biologija pobjeđuje", ''I tvoj celulit je lijep kao i ti'', ''A tko ga nema'', poručili su joj. 

Nives ovih dana često objavljuje i priče iz teretane, pa se čini kako tijelo punom parom priprema za sezonu bikinija. 

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Nika napustila Survivor pa progovorila o trenucima koje kamere nisu zabilježile: "Ništa što nije bilo očekivano"

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Legendarni Carlton iz serije "Princ iz Bel Aira" sa suprugom uživa u Hrvatskoj, pogledajte kako izgleda danas!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS