''Mami za ljubav''

Nives Celzijus objavila fotografiju koju je njezina mama jedva dočekala, ali njezin komentar bolji je od fotke

Nives Celzijus Dino Ninković/PR 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nives Celzijus pozirala je u dugoj haljini s velikim prorezom i tu fotografiju objavila na Instagramu, iako je, kako je rekla, obožavatelji nisu navikli vidjeti u ovom izdanju, a onda je iznenadila još jednim romantičnim odabirom.

Nives Celzijus obožavatelje je ostavila bez daha fotkom na Instagramu, na kojoj pozira u dugoj crnoj haljini na točkice i velikim prorezom. Stajling je upotpunila crvenim cipelama na visoku petu te je pokazala svoju sjajnu figuru.

"Moram i ja ponekad iznijeti svoju romantičnu stranu. Znam da mojim pratiteljima nije baš najdraži tip fotki, ali volim ih pa, eto, možda ih jednom i vi zavolite", napisala je Nives u opisu fotografije te je pokupila brojne komplimente na račun izgleda.

"Najljepša si i najzgodnija", "Ljepše kod nas nema", "Obaraš s nogu", "Haljina je prekrasna", "Divna si", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja.

Uslijedila je i još jedna fotka, također u romantičnom izdanju, a ništa drugačije nisu bile reakcije obožavatelja ni drugi put zaredom. "U jutrošnjem sivilu nije naodmet malo jučerašnjih boja. A i mama nije mogla dočekati da objavim fotku. Kaže: 'Joj, kako je lijepa ova fotka s ovom divnom cvjetnom haljinom i nebom i bez sisa i guzica.' Pa eto, mami za ljubav", napisala je Nives u drugoj objavi.

Nives posljednjih tjedana stajlinzima oduševljava i u showu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojem je članica žirija. "Tvoje lice zvuči poznato" gledatelje očekuje i ove nedjelje s omiljenim žirijem i zabavnim kandidatima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS