crvenokosa dama

Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira s mamom Mirom Zeljković, koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama.

Nives Celzijus iznenadila je svoje pratitelje na Instagramu rijetkim obiteljskim fotografijama.

Pozirala je sa svojom mlađom sestrom Mateom, kćeri Taishom te mamom Mirom, koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama.

"La familia", napisala je Nives u opisu fotki koje je podijelila u pričama na Instagramu, a otkrila je i da su zajedno bile na večeri u restoranu. Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

U međuvremenu se Nives prisjetila i svojeg odmora u Tajlandu, u kojem je bila početkom mjeseca te je podijelila još jednu u nizu svojih fotki u bikiniju. 

"A tijelo mi je vrelo, fino kao Raffaello", napisala je Nives u opisu, a uslijedila je lavina komentara njezinih pratitelja koje je raspametio vrući prizor.

"Predivno", među prvima joj je poručila Ecija Ivušić, koja je s njom bila u Tajlandu. "Izgledaš savršeno", "Jako si vrela", "Super fotka", "Slatka kao čokolada", "Seksi", "Prezgodna", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila uz tisuće lajkova.

Slične reakcije Nives je izazvala i prethodnim fotkama s odmora na kojima se pohvalila i čitavom kolekcijom minijaturnih badića.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS