sve palo u drugi plan

Nives objavila fotku bez šminke, no svi su gledali u prizor u ogledalu iza nje: "Vidi li itko pidžamu?"

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke, no pažnju s njenog lica svima je skrenuo odraz njezine stražnjice u ogledalu iza nje.

Nakon što je u zadnjoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" sve iznenadila zakopčana do grala, Nives Celzijus ja na Instagramu pratitelje počastila jednim nimalo čednim prizorom.

Na društvenoj mreži je objavila fotografiju na kojoj nema ni trunke šminke, no pažnju s njenog lica svima je skrenuo odraz u ogledalu iza nje.

"Dobro jutro! Danas ću razmažena, cijeli dan ostati u pidžami", napisala se Nives u opisu fotke, a u komentarima su se mnogi osvrnuli upravo na njezinu pidžamu.

"Dobro ogledalo", "A pidžama je gdje?", "Jel' sam ja jedini koji ne vidi pidžamu?", pisali su joj pratitelji, a Nives se, po običaju, nije obazirala na provokacije u komentarima.

U intervjuu koji je ranije ovog mjeseca dala za Avaz, otkrila je kako se nosi s neugodnim komentarima na društvenim mrežama.

"Ne mogu se ljutiti na njih. Nažalost, oni su mi podsjetnik koliko sam sretna što sam oslobođena osjećaja mržnje i koliko je puno ugodnije za život prihvaćati i voljeti različitosti", rekla je tada Nives, a za Avaz je ispričala i kako se snalazi u ulozi članice žirija u "Tvoje lice zvuči poznato" te je otkrila i kakav je njen idealan tip muškarca.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS