Slučajno ili?

Nives se polugola valjala po krevetu pa na fotkama pokazala i više nego što je planirala

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografije na kojima leži u krevetu, a pratitelji su primijetili odraz na staklenim vratima iza nje.

Naša svestrana pjevačica i spisateljica Nives Celzijus za vikend je otputovala u Rovinj, odakle se još uvijek nije vratila.

Nakon što je na Instagramu otkrila da se već skinula u badić, pratiteljima je ponovno zagolicala maštu fotkama iz kreveta.

"Savršen dan za duge kave u krevetu", napisala je pored fotki na kojima u donjem rublju leži u krevetu, a na njima je pokazala možda i više nego što je planirala.

"Savršena", "Popravila si mi dan", "Bravo, čista su ti stakla", pisali su joj pratitelji koji su primijetili odraz njezine stražnjice na staklenim vratima iza nje. Fotografije su u svega nekoliko sati skupile i više od deset tisuća lajkova.

Nives je odlazak u Rovinj iskoristila i kao priliku da se nakon dugo vremena sredi za izlazak.

"Divno je srediti se za promjenu", napisala je pored fotografije na kojoj pozira u bijelom odijelu i koja je također oduševila njezine pratitelje.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Pamtimo je kao čudo od djeteta, a izrasla je u pravu ljepoticu: Zvijezda ''Supertalenta'' zadivila fotkama iz Meksika!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS