DIJELI SVOJ BROJ

NIVES CELZIJUS Novom objavom usrećila muškarce

showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus zna kako biti u središtu pozornosti.

Nives Celzijus zna kako biti u središtu pozornosti. Svestrana ljepotica svojim golišavim fotografijama mami uzdahe na društvenim mrežama, stoga nije ni čudno kako broj njezinih obožavatelja svakodnevno raste.

Nives trenutno na Instagramu ima gotovo 90 000 pratitelja. Svi oni jedva čekaju svaku njezinu sljedeću fotku na kojoj erotično pozira u oskudnoj odjeći. Sretni su pratitelji, a sretan je i seksi Nives što na taj način dobije svu pažnju, pa čak i stranih medija.

Kako bi Nives zahvalila svojim vjernim pratiteljima, odlučila im je prirediti malo iznenađenje. Sretnom dobitniku namjerava dati broj za dopisivanje na Whatsappu.

'Približavamo se brojci od 90.000 i zato mislim da je vrijeme za neka mala iznenađenja. Koliko cool bi bilo da odsad možemo komunicirati i putem Whatsappa? Svi oni koji mi u naredna dva dana točno odgovore na pitanje: 'Koje piće izaziva (ne) mamurluk u spotu za pjesmu Mamurluk?' u inboxu Facebooka ili DM Instagrama, dobit će moj Whatsapp broj.Love you so much', napisala je Nives.

Odmah su uslijedili brojni komentari na njezinu objavu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS