Ajmooooo!

SLAVNI HRVATI POZIVAJU Svi na prosvjed zbog kurikularne reforme

showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata lica putem društvenih mreža pozivaju građane na sutrašnji prosvjed 'Hrvatska može bolje', koji se održava zbog pružanja potpore kurikularnoj reformi.

Reforma kurikuluma podigla je na noge brojne građane, a naši poznati umjetnici odlučili su pustiti svoj glas. Veliki prosvjed 'Hrvatska može bolje' održat će se sutra, a naše zvijezde putem svojih video uradaka pozivaju građane da im se pridruže i na taj način pruže podršku cjelovitoj kurikularnoj reformi. Kako bi sve dobilo jednu ozbiljniju notu odlučeno je kako će cijeli događaj imati i svoju službenu himnu. Riječ je o pjesmi Arsena Dedića 'Kad bi svi ljudi na svijetu'. Podršku je dala i Nina Violić te je legendarnu pjesmu otpjevala na svoj način i tako pozvala građane na prosvjed u ime bolje Hrvatske.

Nini se pridružio i njezin kolega Rene Bitorajac. Glumac je na svojem facebook profilu uputio poziv svim građanima da se odazovu na prosvjed. Čini se kako je Bitorajcu u zadnje vrijeme zbilja stalo da popravi hrvatsku svakodnevnicu u lijepoj našoj.

 Osim u Zagrebu prosvjed se simultano sprema i u 13 drugih gradova. Tako će se sutrašnji prosvjed odigrati ispred HNK Split. Među splitskim glazbenicima koji podržavaju ovaj prosvjed, javio se i Mladen Badovinac iz TBF-a. 'Ako mislite da Hrvatska može bolje, dođite na prosvjed', poručio je Mladen u videu.

Ako se svi građani odazovu na pozive naših pjevača i glumaca, tko zna, možda konačno i dođe do nekog pomaka. Ipak, nada umire zadnja..
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS