Uživali su zajedno!

Našu glumicu kratka haljinica s dekolteom upola je pomladila, a pod ruku ju je na crveni tepih doveo zgodni kolega!

Nina Violić i Goran Bogdan - 2 Armin Durgut/Pixsell 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Glumica Nina Violić prestižnim crvenim tepihom na Sarajevo Film Festivalu prošetala se s glumačkim kolegom Goranom Bogdanom.

Na Sarajevo Film Festivalu bio je i naš glumac Goran Bogdan, ovoga puta društvo mu je pravila glumačka kolegica Nina Violić.

Goran i Nina na crvenom tepihu držali su se za ruke. Glumac je nosio klasično crno odijelo, a 52-godišnja Nina odlučila se za kratku ljubičastu haljinu s dubokim dekolteom u kojoj je izgledala duplo mlađe.

Glumci su u Sarajevu predstavili seriju ''Bijeli put'', a surađivali su i ranije na filmu ''Baci se na pod''. Tamo su glumili supružnike.

Podsjetimo, Bogdan je i ranije prošetao crvenim tepihom, a tada je za ruku držao Janka Popovića VolarićaViše o tome pročitajte OVDJE.

Goran Bogdan u srpnju se na prestižnom događaju pojavio u društvu djevojke Jovane Stojiljković, a tada se saznalo da par čeka prvo dijete. Više pročitajte OVDJE.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity On je zlatnom bojom premazao svoj isklesani torzo, a ona je detaljem na šeširu privukla više pozornosti nego golim trbuhom

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Bujni dekolte ove brinete pokupio je sve poglede među okupljenima, u decentnoj haljini izgledala je kao da je došla s Oscara!

Povezana vijest Celebrity Naš glumac u Sarajevu je privukao pozornost posebnim natpisom na majici, evo što predstavlja!

Povezana vijest Celebrity Što to rade dvojica naših zgodnih glumaca? Pogledajte u kakvom su izdanju prošetali najpoznatijim crvenim tepihom u Sarajevu

Povezana vijest Celebrity Djevojka Gorana Bogdana je trudna, par je dugo skrivao da čekaju prvo dijete!

Povezana vijest inMagazin Ekipa hrvatskog filma koji je osvojio povijesno priznanje otkriva kakav je osjećaj kući donijeti prestižnu nagradu!

Povezana vijest Celebrity Ovako to izgleda kada se naš zgodni glumac primi motike, pogledajte video koji je mnogima uljepšao dan!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS