pristižu im čestitke

Lijepe vijesti u obitelji slavne Srpkinje i glumca iz Top Guna, njihovoj sreći nema kraja!

Nina Seničar i Jay Ellis Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Nina Seničar i Jay Ellis na Instagramu su otkrili da su dobili drugo dijete.

Srpska glumica, manekenka i voditeljica Nina Seničar i njezin suprug, glumac Jay Ellis, dobili su drugo dijete.

Seničar je sretni vijest potvrdila na Instagramu, gdje je objavila preslatku fotografiju bebinih nožica, uz koju je napisala: "Wow, imamo sina!"

Otkrila je i da se dječak zove Noa Gray Ellis i da je rođen 11. srpnja. Par zajedno već ima kćerkicu Noru Grace Ellis, koju su dobili 2019. godine.

Nina i Jay, koji je poznat po ulozi u filmu "Top Gun: Maverick", u vezi su od 2015. godine, a upoznali su se u jednom baru u Los Angelesu. Vjenčali su se u srpnju 2022. u Toskani, a među uzvanicima su bila brojna poznata lica. Fotografije s njihova vjenčanja tada je objavio ugledni časopis Vogue.

Inače, Seničar je svoju karijeru započela kao voditeljica na talijanskoj televiziji, onda se bacila u manekenske vode, a 2010. godine sudjelovala je u reality showu ''Otok poznatih'', koji se prikazivao u Italiji.

Nakon showa posvetila se glumi, pa je tako u New Yorku upisala školu glume koju su pohađali i Nicole Kidman i Tom Cruise.

Nina iza sebe ima nekoliko uloga u filmovima ''Sve najljepše'', ''Nizbrdo od blaženstva'', a 2016. se bila vratila u rodnu Srbiju kako bi vodila emisiju ''Ja volim Srbiju''.

Seničar su u počecima manekenske karijere zbog izgleda uspoređivali s njezinom poznatom imenjakinjom, hrvatskom manekenkom Ninom Morić, no ona je krenula drugim stopama i danas živi svoj holivudski san.

Povezana vijest Celebrity Prelijepa Srpkinja zabavljala se s holivudskom elitom nakon dodjele Oscara, a s mužem koji glumi u Top Gunu ima i veliki razlog za slavlje!

Povezana vijest Celebrity Srpska ljepotica bila je jedna od zvijezda prestižne filmske nagrade, a crveni tepih pokorila je u društvu muža i zvijezde filma ''Top Gun''

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Preminula omiljena Brenda iz Beverly Hillsa, u 54. godini izgubila je bitku s teškom bolesti

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Samozatajna supruga Matije Dedića snimljena u rijetkom izlasku, došla je podržati njega i kćer na emotivnom događaju

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS