Dobro joj pristaje

Nina Badrić u ultrakratkoj haljini izbacila svoje najjače adute, a kaže i da joj se nosi bijela boja: "To je to, nema greške!"

Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nina Badrić je ppzirala u kratkoj haljini pa pokazala vitku liniju i noge za što je dobila brojne komplimente i lajkove.

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografije na kojima pozira u ultrakratkoj bijeloj haljini, u kojoj su do izražaja došle njezine vitke noge, ali i besprijekorna linija kojom se može pohvaliti.

"Sve je bijelo, bijeloo", napisala je Nina uz objavu koju je dosad lajkalo više od šest tisuća pratitelja.

"Prekrasna dama", "Elegancija, vrh", "Nina uvijek lijepa, najljepša", "Vrijeme za tebe je stalo", "Ljepotica za 10", "Nina oduvijek i zauvijek sinonim za istovremeno najpristojniji i ostavljanje bez teksta seksepil. Nema druge i nema dalje", "A lijepe žena, majko moja", "Dama s velikim D", "Divna Nina", "To je to, nema greške", zaključili su njezini obožavatelji.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Pogledajte fotke s domaće influencerske svadbe godine, među svjetski poznatim facama bio je i Dejan Lovren

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Meghan se smješkala i srdačno pozdravljala tisuće koje su je dočekale u Australiji, ali procurila je prava istina koja se krije iza toga

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS