Zgodne dame

Nina Badrić snimila selfie sa sestrom, no on nije nadmašio seksi fotku lijepe Sunčice koju je objavila 2018.

Sunčica Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nina Badrić danas je izazvala opće oduševljenje na Instagramu selfiejem sa sestrom Sunčicom.

Ovo nije prvi put da je poznata domaća pjevačica objavila fotografiju svoje sestre Sunčice.

Nina Badrić danas je izazvala opće oduševljenje na Instagramu selfiejem sa sestrom Sunčicom i nećakom u potpuno prirodnim izdanjima s plaže.

"Prgava familija", napisala je Nina pored fotografije, a svu pažnju ukrala je jednako atraktivna Sunčica koja svoje društvene profile marljivo skriva od očiju znatiželjne javnosti.

"Moj najveći blagoslov i sreća!!! Volim ovo dvoje najviše na svijetu", komentirala je obiteljsku fotografiju Sunčića, a na račun izgleda sestre Badrić dobile su same pohvale. "Kao da gledam dvije Nine", poručio je jedan obožavatelj, dok im je Viktorija Đonlić-Rađa poručila kako su jako lijepi.

"Moja sreća, ljubav, radost moja obitelj... Zahvalna sam Bogu što si baš ti moja sestra. Što si moje toplo rame, snaga, utjeha, smijeh, sestra i prijatelj zauvijek. Sretan ti rođendan, ljubavi moja uz pjesmu: Ne možeee nam nitko ništaaaa, jači smo od sudbineeeee", čestitala je Nina sestri rođendan u rujnu 2018. godine objavivši njezinu seksi fotku.

Inače, Sunčica je na Nininim glazbenim počecima bila njezina menadžerica te se kasnije i sama poželjela okušati u ulozi pjevačice, no obiteljske planove je stavila ispred onih pjevačkih. Postoji i još jedna sestra Badrić, a njezino ime je Dijana.

Sunčica sa sinom Marcom živi u Italiji, no svaki slobodni trenutak sestre Badrić obožavaju provesti zajedno. A na druženjima je gotovo uvijek s njima i Marco koji ih itekako zna zabaviti.

Zgodne sestre, nema što! 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS