pliva u novcu

Nina Badrić progovorila o životu najbogatije Srpkinje

showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić i Sandra Meljničenko već su godinama bliske prijateljice.

Bivša srpska manekenka, a sadašnja supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka na prvi pogled živi život iz snova. No što se doista krije iza glamura i luksuza koji se vidi na van? Je li doista njezin život bajka otkrila je Nina Badrić, inače bliska Sandrina prijateljica.

"Mislim da je ona jedina osoba koju znam da ima takav prekrasan život", kazala je Nina u jednoj televizijskoj emisiji. Ona je ujedno i jedna od rijetkih osoba s ovih prostora s kojima je Sandra u kontaktu.

Ipak o odnosu s bogatašicom nevoljko govori u medijima jer prije svega poštuje intimu svoje prijateljice. Na pitanje je li Sandri čestitala na vijestima o prinovi, pjevačica je uspješno izbjegla odgovor. "Koliko se mi čujemo i kako se čujemo to želim da ostane među nama", kratko je kazala Nina, prenosi Blic.

Glasine o trudnoći pojavile su se još krajem listopada kada je Sandri iznenada pozlilo tijekom odmora na jahti nakon čega je u javnost procurila informacija o trudnoći.

Nina i Sandra upoznale su se prije gotovo 10 godina na svadbi Sandrinog brata Milana Nikolića na kojoj je Nina pjevala. U nezamislivom luksuzu uživala je i Nina za vrijeme svojih posjeta prijateljici u Rusiji, ali i tijekom krstarenja Karipskim morem luksuznom jahtom u vlasništvu ruskog tajkuna.


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS