Vatrena navijačica

Nina Badrić objavila fotku s Mateom Kovačićem, u kasnim noćnim satima javila joj se njegova supruga Izabel

Korona i psiha - Nina Badrić In Magazin 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju s Mateom Kovačićem koju joj je komentirala i njegova supruga Izabel Kovačić.

Pjevačica Nina Badrić na svom je Instagramu uoči nogometne utakmice između reprezentacije Hrvatske i Portugala u Splitu objavila fotografiju s nogometašem Mateom Kovačićem, kako bi izrazila svoju podršku i pokazala navijački duh.

"Ja sam vjerojatno jedna od najvećih fanova hrvatske nogometne repke! (Ok... Vanna mi je ozbiljna konkurencija) Ne samo zato jer su nam nebrojeno puta stavili ponos u srce osmijeh na lica i donijeli radost koja se pamti zauvijek već i zato što su ljudine. Ljudine koje su spremne pomoći uvijek i svakome. Duboki naklon za ove sjajne sportaše i ljude", napisala je Nina uz fotografije nastale prije dvije godine.

Nakon toga, u kasnim noćnim satima u komentarima joj se javila Mateova supruga Izabel Kovačić.

"Ovaj prvi selfie. A dilanje dresova u Zadru?", napisala joj je Izabel i očito se prisjetila neke zajedničke uspomene.

"Dva komada, dva komada, to je naša nada", odgovorila joj je Nina u emotikone smajlića koji plaču od smijeha i crvenih srca.

Inače, fotografija Nine i Matea snimljena je prjie dvije godine na humanitarno-donatorskoj večeri koju je organizirala zaklada Vatreno srce, a na kojoj je ona nastupila kao izvođačica.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS