Bome se vidi!

Nina Badrić objavila fotku u badiću, a istaknuti detalj ukrao je svu pozornost: "Ajmo sad svi zoom na to"

Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Nina Badrić objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je pozornost ukrao prsten na njenoj ruci, a pali su i brojni komplimenti na račun ljepote.

Nina Badrić uživa u kasnim danima ljeta, što je pokazala i novom fotografijom koju je podijelila na profilu na Instagramu, a na kojoj je posebno jedan detalj nekima odmah zapeo za oko.

50-godišnja Nina na fotografiji pozira u badiću, a neprimjećeno nikako nije mogao proći prsten s povećim kamenom koji nosi na ruci.

"Koji je danas dan?", napisala je Nina uz objavu.

"Ljepotica", "Ajmo sad svi zoom na prsten", "Blago vam se", "Uživaj carice, nebitno koji je dan. Lijepo ti stoji ponedjeljak i utorak. Ekstra si", "Predivna", napisali su joj u komentarima.

Nina gotovo cijelo ljeto uživa u Jelsi na otoku Hvaru koji naziva i svojim drugim domom, a nedavno je odlučila svima pokazati kako je uredila svoj kutak u kojem boravi. U pričama na Instagramu objavila je fotografije eksterijera i pokazala svoju oazu mira, ali i da je pazila na svaki detalj prilikom uređenja dnevnog boravka i blagavaone koji izgledaju kao iz nekog kataloga.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Violeta iz "Boljeg života" pohvalila se drastičnom promjenom imidža, pa objavila fotke koje su sve iznenadile!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Karleuša u prozirnoj kreaciji prekršila važno pravilo na vjenčanju, a ispod oprave naziralo se i donje rublje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS