"Napokon!"

Nina Badrić u poznatom muškom društvu objavila vijest na koju se čekalo: "Sve što sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine"

Nina Badrić i Ante Pecotić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nina Badrić na Instagramu je objavila fotografiju s našim poznatim glazbenikom, uz koju je otkrila planove za 2024. godinu.

Pjevačica Nina Badrić obradovala je obožavatelje novom objavom na svojem Instagramu.

Nina je objavila fotografiju na kojoj pozira s našim skladateljem Antom Pecotićem, uz koju je najavila velike planove za ovu godinu.

"Vrijeme je za neke nove pjesme u 2024. Koncerte ćemo staviti malo u drugi plan jer sad ćemo se zakopati u studio i završiti sve ono što stvaramo, sanjamo i osjećamo zadnje četiri godine. Inače... moj najdraži dio posla. Kada ideje postaju pjesme", napisala je Nina.

"Dugo nisam nešto toliko jedva čekao", poručio joj je kolega Sandi Cenov. "Jedva čekanje", komentirao je i voditelj Dalibor Petko.

"Mila Nina, pa to je vijest godine na početku posebne godine. Bravo!", "Kad srce zatandara od jedne, naočigled, kratke i obične objave", "Napokon, tko čeka, dočeka", još su neki od brojnih komentara Nininih uzbuđenih obožavatelja.

Inače, Ante Pecotić potpisuje brojne Ninine pjesme, uključujući i hit "Rekao si". 

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Tia Jurčić ponovno ljubi? Na Instagramu je objavila prisne fotografije s legendarnim sportašem, evo i gdje se provodila s njim!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Ana Rucner uživa s dečkom na drugom kraju svijeta, nakon razvoda od 30 godina starijeg Kalembera pronašla je sreću s mlađim od sebe!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS