uživa na moru

Čarobno jutro na Hvaru: Nina Badrić objavila fotografiju bez šminke, fanovi se ne prestaju diviti njezinoj ljepoti

showbuzz DNEVNIK.hr

"Čarobno jutro", napisala je Nina Badrić uz fotku bez šminke, aludirajući na svoj veliki hit, a pobrala je hrpu komplimenata.

Domaća pjevačica Nina Badrić još nije spremna oprostiti se s ljetom, a rujan provodi u svom drugom domu, Jelsi na Hvaru. Badrić ondje ima stan, a redovito obožavatelje obavještava što radi. Objavila je i fotku bez trunke šminke te je jutarnjim poziranjem oduševila mnoge.

"Čarobno jutro", napisala je Nina aludirajući na svoj veliki hit, a pobrala je hrpu komplimenata. "Prirodno je najljepše", "Ljepotica", "Predivna si", "Ti si čarobna, pa i jutro", samo su neki od komentara na njezinu fotografiju.

Badrić inače već godinama ljetuje u Jelsi, a ondje se družila s ministrom zdravstva Vilijem Berošem te Lepom Brenom.

Pjevačica je prije mjesec dana snimila video u kojem od Vlade traži da donesu odluke koje bi omogućile djelatnicima u glazbenoj industriji povratak na posao. Nekolicina ljudi u komentarima je Nini savjetovala da pronađe drugi posao, a društvenim se mrežama širio i komentar jedne žene koja je pozvala pjevačicu da dođe vaditi krumpir u okolici Bjelovara. "Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je Badrić kratko u objavi poslije toga.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS