Izgleda top!

Zablistala u haljini golih ramena, a onda se presvukla i pokazala trbušne mišiće za poželjeti

showbuzz DNEVNIK.hr

Nicole Scherzinger pokazala je vitku liniju i savršeno oblikovane mišiće u žutim odjevnim kombinacijama

Pjevačica Nicole Scherzinger izgleda senzacionalno na fotografijima koje je objavila na profilu na Instagramu, odjevena u žutu haljinu golih vremena koja je savršeno istaknula njezinu vitku figuru.

42-godišnja Nicole haljinu je odjenula za prigodu predstavljanja svog novog singla "The Masked Singer", a čini se kako nije pogriješila s odabirom jer je na Instagramu pokupila brojne komplimente.

"Wow, zadivljujuće izgledaš", "Prava ljeptica", "Blistaš poput najsjanije zvijezde", "Sviđa mi se haljina na tebi", "Mogu li ja tako izgledati", "Žuta boja ti sjajno pristaje", "To se zove glamur", "Predivna u žutom", poručili su joj obožavatelji.

Nešto kasnije pjevačica je objavila novu fotografiju u nešto opuštenijem izdanju, točnije žutoj majici ispod koje su se nazirali napeti trbušni mišići.

Pjevačica je u posljednje vrijeme sretnija nego ikad prije, zahvaljujući svom dečku Thomu Evansu koji ju mazi i pazi. U vezi su manje od godinu dana, a Nicole navodno želi s njim osnovati obitelj.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Pohvalila se novom figurom nakon gubitka 40 kilograma, ali i novim 11 godina mlađim dečkom koji voli starije dame

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS