Bomba!

Bikini otkrio sve njezine čari: U tijelo zanosne 41-godišnje crnke zaljubit ćete se na prvi pogled

Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Zanosna pjevačica Nicole Scherzinger ponovno je zablistala u bikiniju.

Slavna pjevačica i bivša članica rupe "Pussycat Dolls" Nicole Scherzinger zaljubljenica je u teretane, jogu i vježbanje, a svakodnevno se na Instagramu hvali svojim režimom tjelovježbe. Da se sav taj trud isplati, dokazuju fotke zanosne crnke koja i u 42. godini života zadivljuje svojim mladolikim izgledom, utreniranim tijelom i besprijekornom formom. 

Vitak struk, duga crna kosa i tamna put zaštitni su znaci slavne ljepotice, a ona je svojom najnovijom objavom na Instagramu ponovno pokazala zašto ju nazivaju jednom od najseksi žena svijeta. 

Nicole je tako objavila fotke na kojima pozira s prijateljicom pored bazena, a svu pažnju ukralo je njezino prekrasno tijelo u plavom badiću. Minijaturni bikini jedva je obuzdao grudi crnke, a malene gaćice otkrile su pogled na njezinu stražnjicu. 

"Prva slobodna nedjelja nakon dugo vremena...", otkrila je Nicole uz fotografije s bazena. Njezini obožavatelji nisu skrivali oduševljenje.

"Zaljubio sam se u tebe na prvi pogled", "Ti si kao vino", "Ti si najljepše biće u galaksiji", "Oh, moj Bože", "Volim te, prekrasna si", divili su se fanovi.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nakon razvoda i prekida s ljubavnicom pjevačica objavila vruće fotografije s odmora

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS