otkrili detalje

Kontroverzni ljubitelj velikih mačaka htio je da ga glumi Brad Pitt, no ulogu je uzeo drugi slavni glumac

Nicolas Cage (Foto: Getty Images) getty images 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nicolas Cage utjelovit će Joea Exotica, što su potvrdili i producenti nove serije. To će ujedno biti i njegova prva uloga u televizijskoj seriji.

Nakon što je dokumentarna serija proslavila kontroverznog vlasnika zoološkog vrta, Joea Exotica, krenula su brojna nagađanja o tome tko će ga utjeloviti u ekranizaciji njegovog života. Sam Joe izrazio je želju da to bude Brad Pitt ili David Spade, no producenti nove serije imaju druge planove.

Nicolas Cage utjelovit će Joea Exotica, što su potvrdili i producenti nove serije, javlja Variety. Priča serije pratit će Joeov život otkako je postao opsjednut velikim mačkama pa sve dok se nije potpuno izgubio u liku kojeg je sam stvorio.

To će biti ujedno i prva televizijska uloga koju je slavni glumac prihvatio. Nicolas Cage poznat je i nagrađen Oscarom za svoje filmove na kojima je i izgradio karijeru, a detalje o novim avanturama još nije otkrio.

Joe Exotic postao je planetarno popularan nakon što je objavljena Netflixova serija "Tiger King" sredinom ožujka ove godine. Joseph Maldonado-Passage trenutačno služi 22-godišnju zatvorsku kaznu zbog nasilja nad životinjama te zbog organiziranja ubojstva svoje suparnice Carole Baskin.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS