pomogli mu fabijan i davor!

Na prvo putovanje izvan Italije zaputio se samo da žiriju našeg Supertalenta pokaže show koji radi od svoje pete godine!

Nicola Matarozzo, Supertalent - 26 Nova TV 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Simpatični Talijan Nicola Matarazzo, koji je praktički odrastao u pizzeriji, po prvi put je predstavio boje svoje zemlje izvan njezinih granica.

Nicola Matarazzo publici je pokazao impresivne akrobacije s pizza tijestom kakve na pozornici Supertalenta još nismo imali prilike vidjeti.

''Ovo mi je prvo putovanje izvan Italije i jako sam uzbuđen što sam ovdje. Zagreb je jako lijep. Neke zone su jako uređene, a druge nisu, baš kao i u Bresciji. Tako da se ovdje osjećam kao kod kuće'', započeo je Nicola svoju priču.

''Ja sam tipični Talijan, volim tjesteninu, pizzu i zvuk mandoline. Imam sreće što mogu pojesti pizze koliko želim, a da se ne udebljam. Kušao sam hrvatsku pizzu i svidjela mi se, ali bez uvrede, mi Talijani ju radimo bolje. Cijeli život mi se vrti oko pizze. Moj tata je veliki pizza majstor, svjestski prvak i ja sam odrastao u pizzeriji. Sve ono što su druga djeca radila kod kuće, ja sam radio u pizzeriji. Često sam učio na stolu u restoranu, tako da su mi gosti pomagali pisati zadaću dok su jeli pizzu'', prisjetio se.

''Kad bih bio umoran, spavao bih na stolicama za goste. Nisam bio dobar u školi, dva puta su me rušili jer nisam imao volje za učenjem. Kad sam imao 17 godina, otac mi je dao zadatak. Rekao mi je - ovo je tvoja pizzerija i od danas ju ti vodiš. Imao s mnogo problema, ali sam zbog toga jako napredovao. Otac mi je velika inspiracija. Za sebe mislim da sam dobar, ali moj je otac bolji. On je broj jedan u pizzama. Nedavno sam oborio Guinessov rekord u najbržem slaganju kutija za pizzu. Otac je tvrdio da je on u tome brži. Zato sam se odlučio natjecati kako bi mu dokazao da sam ja brži. Kad sam pobijedio bio je jako sretan.

Ovaj pizza show koji je predstavio u Supertalentu radi od svoje pete godine. 

''Ovo je bilo jako lijepo i impresivno'', rekao mu je Davor. 

''Odličan show'', složio se Fabijan koji se s njim na pozornici okušao u onome što radi. 

Juan Pablo je prošao dalje. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Noge od milijun dolara: Naša bivša misica kao da je jučer napustila modne piste!

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Zbog žene u crvenom kompletiću na zagrebačkoj špici sve je stalo na tren, prizori kao iz filma!

Povezana vijest Celebrity Nagla promjena na Maji Šuput sigurno će mnoge šokirati, ali šešir je ono čemu se treba diviti: ''Ovo ne vidimo često na televiziji!''

Povezana vijest Preporuke Neobična ljubavna priča koja je odlična za maksimalno vikend opuštanje!

Povezana vijest Celebrity Poznata Srpkinja koja uživa u luksuzu otkrila odakle joj novac za privatne avione i skupe automobile: "Propatila sam..."

Povezana vijest Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju u tajnosti je dobio dijete sa ženom s kojom je 15 godina bio u paralelnoj vezi

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta u seksi korzetu, nije mnogo toga ostavila mašti na volju: "Popravila si mi dan..."

Povezana vijest Celebrity Poznati Hrvati okupirali zagrebačku špicu, pogledajte koga su sve fotografi uhvatili

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS