fućkaš sport!

Teniski plejboj koji je varao našu sportašicu šokirao izjavom o avanturama s obožavateljicama

showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Kyrgios je tvrdio da bi sve učinio za rođenu Zagrepčanku Ajlu Tomljanović, ali valjda u to nije spadala vjernost.

Tenisač Nick Kyrgios (25), koji više privlači pozornost razuzdanim ponašanjem nego igrom, šokirao je javnost svojim priznanjem. 

Naime, Australac je tijekom Fortnite streama rekao kako redovito spava sa svojim obožavateljicama kada nije u vezi. Nick je tu informaciju podijelio tijekom razgovora u kojem su mu pratitelji mogli postaviti bilo koje pitanje. 

Kyrgios, koji je nedavno prekinuo s ruskom tenisačicom Annom Kalinskayom, a bio je i s našom tenisačicom Ajlom Tomljanović, pohvalio se svojim seks avanturama. 

Nicka su pitali bi li spavao s obožavateljicom i on je odgovorio potvrdno. "Da budem ozbiljan, ako nisam u vezi, to se događa na tjednoj bazi", otkrio je. Ispričao je i da mu je jedna obožavateljca privukla pozornost dok je igrao meč protiv Švicarca Rogera Federera. 

"Htio sam je izvesti na piće", rekao je Australac. Njegova sad već bivša djevojka Kalinskaya nedavno je progovorila o njihovom odnosu nakon prekida. "Prekinuli smo. Nismo prijatelji. Razumijem da ste mu prijatelji i to je u redu, ali neću razgovarati o njemu", ispričala je za australske medije. 

"Bez obzira na to što prolazite, nemojte dopustiti nikome da vas slomi, budite jaki i nemojte izgubiti svoje ja", savjetovala je ruska tenisačica.

Inače, Nick i Ajla, australska Hrvatica i rođena Zagrepčanka, prekinuli su prvi put 2017., a onda su opet obnovili vezu prošle godine, no ona ga je ostavila nakon što ju je ponovno prevario. Kamere su ga uhvatile prvi put u zabavi s drugim tenisačicama, pa opet kasnije u ženskom društvu.

Nepopravljivi Kyrgios je izjavljivao da bi sve učinio za 27-godišnju Tomljanović, no čini se da u to ne ubraja vjernost. Nicka su povezivali i s Beatrice Bouchard, sestrom kanadske tenisačice Genie Bouchard.

Osim po turbulentnom ljubavnom životu i ludim provodima, Kyrgios je poznat i po bezobraznom ponašanju na teniskom terenu. Često izvrijeđa suce, a ponekad ih gađa lopticama. 


 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS