Svašta je tu bilo

Tog nema ni u holivudskim filmovima: Šuput otkrila katastrofe s vjenčanja

showbuzz DNEVNIK.hr

Dan za koji bismo željeli da bude savršen zbog neočekivanih situacija može poprimiti razmjere katastrofe. Svoja iskustva su nam otkrili Maja Šuput, svadbeni snimatelj i organizatorica vjenčanja...

Napokon je došao i taj dan. Dan koji ste planirali mjesecima, možda i godinama. I želite da sve bude savršeno. A baš onda se nerijetko dogodi potpuna katastrofa. No, ne brinite se, ovakve su situacije na vjenčanjima potpuno normalne.

Kraljevsko vjenčanje princa Carla Philipa i Sofie Hellqvist

'Jednim mladencima su na oltaru išli mravi i svećenik u jednom trenutku priča i ja gledam, a on, znaš ono, tamani te mrave, drži knjigu i gnječi te mrave', priča Mirela Lela Mikšić, organizatorica vjenčanja. Nezgode se, čini se, najčešće događaju baš ondje gdje im se veseli svatovi najmanje nadaju.

'Jednom je mladoženja prilikom ulaska u salu, stao mladenki na vjenčanicu i cijeli šlep joj se potrgao. Mislim, žena je ušla doslovno bez pola vjenčanice unutra i onda kad je skužila da joj fali pola haljine rasplakala se jako i istrčala van', prisjeća se pjevačica Maja Šuput koja je doživjela nekoliko iznenađenja.

Igor Kojić misli ozbiljno: Želi oženiti Severinu, svadba poslije ljeta?

'Ja sam plesala s ljudima, tj. pjevala sam na plesnom podiju i u jednom trenutku me skoro pogazio auto. U dvorani. Doduše, bio je golf auto, onaj mali, oni su utjerali taj autić i njih 10 se veralo po tom autu i visilo i stalno su dodavali gas, pa je netko stalno padao, uglavnom skoro sam poginula na plesnom podiju. Od autića za golf. Na vjenčanju', sjeća se pjevačica.

No ne brinite se, svi ovi ljudi, čijim ste se neprilikama upravo nasmijali, danas su u sretnim brakovima. Stoga, dogodi li se i na vaš najvažniji dan kakva sitna nezgoda, ne paničarite - možda je baš ona nešto čega ćete se, pod stare dane, rado i uz osmijeh prisjetiti. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS