Događa se!

Mladoj ljepotici izvirile trake iz dekoltea, stvar spašavao 16 godina stariji dečko

Sofia Richie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Sofia Richie slavi rođendan prijateljice Kylie Jenner u Italiji zajedno s dečkom Scottom Disickom.

Mlada manekenka u susjednoj Italiji slavi rođendan s bliskom prijateljicom Kylie Jenner.

Riječ je o 20-godišnjoj Sofiji Richie, kćeri glazbenika Lionela Richieja, koja je već godinama jedna od najboljih prijateljica najmlađe svjetske milijarderke Kylie Jenner.

Također, Sofia posljednjih godina hoda i sa 16 godina starijim Scottom Disickom, bivšim partnerom reality zvijezde Kourtney Kardashian, koja je poznata i kao polusestra beauty mogulice Kylie.

Scott i Kourtney su nakon prekida 9-godišnje veze ostali u bliskim odnosima zbog troje djece, no s njim je ostala bliska i preostala obitelj Kardashian-Jenner.

Reality obitelj prihvatila je i Sofiju koja se često druži s njima, a veselo društvo posljednjih je dana okupiralo mondeno ljetovalište Portofino, gdje uživaju u luksuzu.

Sofiji odlično raspoloženje nisu pokvarili ni problemi s dubokim dekolteom na neodoljivom točkastom kombinezonu koji je nosila u šetnji s dečkom. Naime, s obzirom na to da na takav komad odjeće nije mogla nositi grudnjak, mlada manekenka poslužila se naljepnicama za grudi koje su ispale van.

U jednom trenutku na brodu joj je u pomoć priskočio i dečko, iako nije tajna kako Sofia često časti obožavatelje golišavim, seksi fotkama, pa ovo nije ništa što već nismo vidjeli.

Unatoč velikoj razlici u godinama te činjenici da nitko nije vjerovao u uspjeh njihove ljubavi, par izgleda jednako zaljubljeno kao i prvog dana, što su pokazali i u Italiji. 

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Fotografija koja otkriva horor brojnih operacija: S 22 godine izgleda puno starije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS