SKUPA LJUBAV

NE ZNAJU DRUGAČIJE POKAZATI LJUBAV Pokloni za djecu vrijedni i do 100 000 dolara

showbuzz DNEVNIK.hr

One su slavne mame koje ne strahuju da će razmaziti svoju djecu. Poklanjaju im darove čije cijene dosežu i do 100 000 dolara.

Nevjerojatno visoke cijene koje su poznati celebritiji spremni potrošiti samo kako bi usrećili svoju djecu dosežu cijene i do 100 000 dolara. Tako poznata američka pjevačica Beyonce posebno brine za svoju kći Blue Ivy Carter. Naime, ona i suprug Jay-Z su prije nekoliko godina svojoj kćerki za prvi rođendan poklonili lutku vrijednu vrtoglavih 60 000 američkih dolara. Riječ je o lutki koja na sebi ima 160 dijamanata, a izrađena je od bijelog i zlatnog nakita. Upravo je za prvi rođendan priređena i velika zabava u New Yorku na kojoj je sve bilo ukrašeno bijelim i ružičastim ružama.

 

 

J. Lo, slavna latino - američka pjevačica jednom je prilikom svojim blizancima Maxu i Emmi poklonila zlatne zvečke.

 

Međutim to nije sve. Brižljiva mama svojoj djeci često zna unajmiti maserke, kao i cijeli tim koji ih štiti od potencijalnih kradljivaca, što nije niti čudno jer se bogatstvo Jenifer Lopez procjenjuje na 110 milijuna dolara.

 

Katie Holmes, američka glumica svojoj je kćerki poklonila kućicu na drvetu. No, to nije bilo kakva kućica. Ta "kućica" ima priklučak za vodu i struju, a pod je obložen skupocijenim tepihom. Vrijednost kućice procijenjuje se na 100 000 dolara. 

Kim Kardashian i njen suprug Kanye West su svojoj malenoj kćerkici za jedan Božić poklonili Lamborhini. "Samo najbolje za malu North West", poručila je. Američka glumica za proslave rođendana svojih kćeri priređuje velike i glamurozne tulume, a kćeri uvijek odjene poput princeza.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS