''Još malo netaknutih...''

Nives Celzijus objavila je svoje neobrađene fotke u badiću, no sitne nesavršenosti nitko nije primijetio: ''Ti si čudo prirode!''

Nives Celzijus Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nives Celzijus pozirala je u bazenu, a pratiteljima na društvenim mrežama otkrila je da je to njezino prirodno izdanje.

Nives Celzijus na društvenim mrežama ne boji se objaviti fotografije bez raznih filtara. Sada je objavila fotografije koje su nastale na odmoru u Plitvicama.

Celzijus je pozirala u kupaćem kostimu leopard-uzorka dok je uživala na bazenu, a u opisu je istaknula da su fotografije neobrađene.

''Još malo netaknutih fotografija. Koje su vama draže, filtrirane ili potpuno prirodne?'' pitala je pratitelje na Instagramu, a njima nije dugo trebalo da joj objavu zatrpaju komplimentima.

''Blago onom tko te ima'', ''Ne znam što bi ti trebala doraditi, priroda je čudo'', ''Predivna'', ''Prirodna uvijek'', samo su neki komentari na društvenim mrežama.

Nives se ne boji pokazati male nesavršenosti s kojima se susreće gotova svaka žena. Nedavno je pratiteljima poslala i važnu poruku.

Više pročitajte OVDJE.

Pozirala je nedavno i u crnom bikiniju, a na desnoj se strani nazirala tetovaža kojom je Nives ukrasila svoj bok. Međutim, najveću pozornost privukao je njezin opis u kojemu se indirektno osvrnula na negativne komentare.

"Prestara, predebela, premasna, preumjetna, preprirodna, precelulitna, pregadna, preprazna... I sebi savršena!" napisala je tada Celzijus. 

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lidija Bačić u topiću i minici opet je pokazala svu svoju raskoš, žene ove fotografije teško gledaju bez imalo ljubomore!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Lijepa supruga našeg bivšeg tenisača sve je očarala prirodnom ljepotom u Sarajevu, sretni Goran nije ju ispuštao iz zagrljaja!

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus ne srami se sitnih nesavršenosti pa je u nategnutim kupaćima hejterima poručila: ''Poljubite me u...''

Povezana vijest Celebrity Nives Celzijus u tanga-bikiniju dodatno podigla temperaturu na već užarenoj plaži, evo gdje se trenutačno sunča!

Povezana vijest Celebrity Golišavu fotku Nives zasjenila je njezina neobična poruka: "Prestara, predebela, premasna...''

Povezana vijest Celebrity Celzijus u vrućem bikiniju pokazala još jednu vještinu koju posjeduje i spomenula ono čega se mnoge žene srame: ''Izazivaš klimatske promjene!''

Povezana vijest Celebrity Fotografija Nives Celzijus koja stoji između dva nabildana i tetovirana muškarca ukrala je veliku pažnju, evo kako ih je ona nazvala!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS