Otkrili

Neobični hobiji slavnih: Evo tko voli žonglirati, a tko skuplja Barbike!

showbuzz DNEVNIK.hr

Znate li koja je stvar zajednička Tomu Hanksu, Kristen Stewart, Johnnyju Deppu, Mike Tysonu i Cristianu Ronaldu? Svi imaju NEOBIČNE hobije!

Malo toga je što slavne osobe mogu skriti od medija i javnosti jer se nalaze pod konstantnim povećalom, ali ovo možda još niste znali! Naime, neki njihovi neobični hobiji pomalo su bizarni dok su drugi prilično smiješni.

1. Johnny Depp

Slavni glumac Johnny Depp voli skupljati Barbie lutkice. I ima ih na stotine! Osim klasičnih Barbie modela, Johnny u svojoj kolekciji ima i Beyonce, cijelu postavu High School Musicala te rijetki primjerak Lindsay Lohan s uređajem za praćenje na nozi.

2. Cristiano Ronaldo

On je bogat, slavan, uspješan i žene ga obožavaju. No, neke večeri Cristiano Ronaldo više voli provesti igrajući Bingo sa starijim društvom nego izlaziti s ljepoticama!

3. Tom Hanks

Glumac sa 'A' liste, Tom Hanks nije ovisan o drogi i alkoholu, ali zato mora imati što više - tipkačih strojeva! Naime, Tom ih opsesivno skuplja već godinama.

4. Mike Tyson

Mike je pravi ljubitelj životinja i iako bi mnogi očekivali kako skuplja egzotične životinje poput tigrova, Mike je zapravo ljubitelj - golubova! 'Golubovi su najbolji! Od svih životinja koje sam imao- tigrova, lavova i medvjeda - nitko mi nije tako drag kao golubovi', izjavio je jednom prilikom.

5. Kristen Stewart

Iako Kristen njeguje imidž 'kulerice', posebno otkako je glumila u rock filmu 'Runaways', Kristen ima jedan neobičan, 'cirkuski' hobi. Naime, u slobodno vrijeme najviše voli - žoglirati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS