Godine ih sustigle

ODUZIMALE SU DAH Bivši seks simboli ovako više ne izgledaju

showbuzz DNEVNIK.hr

Nekoć su mamile poglede i uzdahe gdje god bi se pojavile, a danas su Goldie Hawn i Kathleen Turner u potpunosti neprepoznatljive.

Nekoć su nosile titulu najpoznatijih holivudskih seks simbola, a danas ih zasigurno ne biste prepoznali. Tijekom 1980-ih žarile su i palile Hollywoodom, a sada zajedno imaju 131 godinu. Radi se o glumicama Kathleen Turner i Goldie Hawn, a iako je Hawn starija devet godina, moramo priznati da izgleda puno bolje od Turner.

Turner je već svojom prvom filmskom ulogom zaradila status prave seks bombe. U filmu 'Body Heat' glumila je udanu ženu koja zavodi svog ljubavnika i uvjerava ga da ubije njenog muža, a najpoznatiju ulogu je ostvarila u 'Lovu na zeleni dijamant' uz Michaela Douglasa. Ova 61-godišnja glumica godinama vodi borbu s kilogramima, te se tek ponekad pojavi u javnosti.

Oskarovka Goldie Hawn zadržala je isti izgled, plavu kosu i vitku liniju, ali godine su je itekako sustigle, a i velike količine botoksa nisu bile od pomoći. Od previše zatezanja više ni nema one velike plave oči po kojima je bila poznata. Iako je u zadnjih 20 godina imala svega šest uloga, 70-godišnju Hawn često se može vidjeti na crvenom tepihu, kao potpora svom partneru Kurtu Russellu ili svojoj prekrasnoj kćeri Kate Hudson.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS