puni baterije

Holivudski glumac oduševljen je našim najsunčanijim otokom pa se vratio i ove godine, uživa u društvu prijatelja

Niel Patrick Harris (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Neil Patrick Harris ponovno nas je posjetio! Proveo je jednu večer u našem restoranu u društvu svojih dragih prijatelja", objavili su na Instagramu hvarskog restorana.

Holivudski glumac Neil Patrick Harris, najpoznatiji po ulozi Barneyja Stinsona u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", vratio se na naš najsunčaniji otok.

47-godišnji Harris prošle je godine posjetio Hvar sa svojim suprugom Davidom Burtkom, a ove godine je ponovno odlučio "napuniti baterije" na istome mjestu.

"Neil Patrick Harris ponovno nas je posjetio! Proveo je jednu večer u našem restoranu u društvu svojih dragih prijatelja. U njegovom društvu bio je poznati domaći fotograf Jadran Lazić te američki pjevač, plesač i glumac Asher Monroe", napisali su iz hvarskog restorana "Gariful" u opisu fotke na kojoj Harris pozira, a na svom su blogu otkrili više detalja o njegovom posjetu. Isti restoran prije nekoliko dana posjetio je i britanski glazbenik Rod Stewart koji je u društvu svoje obitelji plovio Jadranom.

Glumac će nakon stanke zbog koronavirusa imati pune ruke posla. Nakon što se proslavio ulogama u serijama "Kako sam upoznao vašu majku" i "A Series of Unfortunate Events", objavljeno je kako će se pojaviti i u novom nastavku filma "Matrix". Film će se snimati u Berlinu, a prije nego što krene u nove radne pobjede odmara na našem lijepom otoku.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS