sve je raznježila

Neda Ukraden nije skrivala emocije zbog posebnog muškarca u njezinu životu: "Hvala što si našu kuću ispunio ljubavlju!"

Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Neda Ukraden ne krije svoju ljubav prema zetu, a povodom njegova rođendana javno mu je uputila motivnu čestitku.

Kći pjevačice Nede Ukraden u sretnom je braku s Predragom Minovićem s kojim ima troje djece, a koji je upravo proslavio rođendan.

Neda ne krije ponos i sreću što ima baš njega za zeta, što je u više navrata pokazala.

"Dragi moj zete Peco, hvala ti što si divan suprug mojoj kćeri i najbolji otac mojim unucima. Hvala ti što si našu kuću ispunio svojom ljubavlju, pozitivnim duhom i što si i meni podrška u teškim i dobrim trenucima. Sretan ti rođendan i da nam još dugo živiš u zdravlju i uživaš u onome što te ispunjava ljubavlju. Tvoj tašta Neda", napisala je Ukraden u opisu objave.

Pjevačica je Predraga prihvatila kao svoje dijete te mu je uvijek oslonac u životu, a jednom prilikom mu je pomogla i riješiti zdravstvene probleme.

"Inzistirala sam da ode na kliniku i sve smo uspješno riješili. Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao bi oslijepiti na jedno oko. Hvala Bogu, sve je dobro prošlo", rekla je pjevačica za Informer.

Zet joj nije ostao dužan pa joj se zahvalio na poseban način,

"Zet je istetovirao moje ime, ali ne zbog nekretnina koje sam mu prepisala, već iz zahvalnosti što sam mu pomogla kad je imao zdravstvene probleme", rekla je Neda.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput u seksi korzet-haljini napravila je pravi show, uzavrelu atmosferu nije uspjela pokvariti ni kiša!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives Celzijus u tanga-bikiniju dodatno podigla temperaturu na već užarenoj plaži, evo gdje se trenutačno sunča!

Povezana vijest Zanimljivosti Roditelji Donne Vekić bodrili su svoju kći s pariških tribina, vidno ponosni okitili su se i prepoznatljivim kockicama!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte tko su poznati Hrvati koji bodre Donnu Vekić s tribina u Parizu!

Povezana vijest Celebrity Mirela Holy prošetala centrom u neobičnoj modnoj kreaciji, ali ipak su svi gledali u ono što je nosila na nogama!

Povezana vijest Celebrity Severina unatoč jakom nevremenu nastavila pjevati pa napravila pravu ludnicu: "Rekli su mi da će me tresnut' struja, a ja si mislim..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS