Prozvali ga na sudu

Ne opet! Njegovo ime se spominje u novom SEKS skandalu?

showbuzz DNEVNIK.hr

Ime Billa Clintona opet se veže uz seks skandal.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton mogao bi zauvijek ugasiti predsjedničke snove svoje supruge Hillary budući da se njegovo ime (opet) spominje u seks-skandalu. Naime, Clintona se prozvalo u sudskom sporu njegovog prijatelja Jeffreyja Epsteina, piše Radar Online.

Predsjedniče, kud opet među prostitutke...

Prema sudskim dokumentima koje je objavio National Enquirer, 'Clinton je nekoliko puta putovao Epsteinovim privatnim zrakoplovom i tulumario na njegovom otoku. Epstein je već odslužio 13 mjeseci zbog maloljetničke prostitucije.'

Clintonovo ime nekoliko se puta spominje u sudskom izvještaju pa je tako jedna žena priznala da se zabavljala s Clintonom i Epsteinom na otoku te su s njima bile još dvije mlade djevojke. Također je priznala kako su orgije bile redovita pojava na otoku.

Dokumenti ne optužuju Clintona za sudjelovanje, no navode njegove učestale pohode otoku u razdoblju između 2002. i 2005., piše Enquirer. Ispis telefonskih poziva također ukazuje kako Clinton duguje neke usluge Epsteinu.

Ne sumnjamo da će Hillaryni protukandidati ovaj događaj iskoristiti kako bi onemogućili njezin dolazak u Bijelu kuću. No ne treba u potpunosti i vjerovati informacijama koje objavljuje National Enquirer koji je na glasu kao tabloid sumnjihiv izvora informacija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS