ali sreću im nije donijela

Zgodna navijačica Dinama kao zvijezda utakmice u Münchenu: Dok je ona pratila Modre, drugi su snimali nju!

Navijačica u Münchenu - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Na utakmici Dinama i Bayerna u Münchenu svu pozornost privukla je ova ljepotica s tribina u dresu Modrih.

Hrvatski prvak Dinamo iz Münchena nosi gorak okus u ustima, a prije prave drame koja se događala vladala je euforija među navijačima.

Fotografi su kružili stadionom kako bi fotografirali vjerne navijače, a posebnu pozornost privukla je ova mlada plavuša u dresu Dinama.

Dres je svezala i pokazala isklesani trbuh, a osim hlača koje su bile plave, plav je bio i sako kojim se ogrnula. Dok je ona mobitelom fotografirala po stadionu, fotografi su snimali nju, a njene fotografije pogledajte u galeriji.

Ipak, Modrima sreću nije donijela, a kako je tekla utakmica u kojoj su Bruno Petković i ekipa izgubili 9:2, pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kate Middleton nakon više od devet mjeseci vratila se onom što najviše voli, ne gubi vrijeme

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tijelo žene koju zovu boginjom ljepote nadmašilo je sva očekivanja, nitko ne vjeruje da ovako izgleda na pragu pedesete!

Povezana vijest Zanimljivosti Sjećate se Kristine Mandarine? Šuška se da je pobjegla iz Hrvatske i rodila u tajnosti, na najnovijim fotkama izgleda neprepoznatljivo!

Povezana vijest Celebrity Suprug Blanke Vlašić pokazao kako provodi vrijeme sa sinčićem Mondom, svi komentiraju da je tatina kopija!

Povezana vijest Celebrity Minea povodom važnog dana otvorila dušu u emotivnoj objavi: "Rasplakala sam se već nekoliko puta..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS