Komplimenti pljušte!

Lana obara s nogu u atraktivnom kombinezonu koju je za nju napravio blizak prijatelj: "Postoje te neke prilike"

Lana Klingor Mihić Nova TV 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Lana Klingor Mihić se na Instagramu pohvalila kombinezonom koji je nosila prije nastupa u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i koji je za nju kreirao Marko Grubnić.

Lana Klingor Mihić na Instagramu se pohvalila posebnom kreacijom koju je nosila uoči svojeg nastupa u blagdanskoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Objavila je fotografiju na kojoj nosi atraktivni zeleni kombinezon s jednim otkrivenim ramenom i plaštom, a u objavi se zahvalila svojem bliskom prijatelju Marku Grubniću koji ga je za nju kreirao.

"Postoje te neke prilike, poput božićne epizode, za koje mi se fakat da potruditi. Marko Grubnić, hvala ti na osmišljavanju i realizaciji ovog kombinezona - definitivno ostaje u mom ormaru za neka ljepša vremena", napisala je Lana i svojim izgledom u kombinezonu oborila pratitelje s nogu.

"Divno izgledaš", "I ja bi takav kombinezon", "Izgledaš kao milijun dolara", pisali su joj ispod fotke za koju je skupila i nekoliko tisuća lajkova.

Inače, Lana je u nedjeljnoj emisiji utjelovila Justina Biebera i nije se uspjela plasirati u finale. Među četvero finalista su Marko Braić, Neda Parmać, Fabijan Pavao Medvešek i Lu Jakelić, a tko će ove sezone odnijeti pobjedu, doznajte u nedjelju 27. prosinca, u finalnoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato". 1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Borba dekoltea može završiti, Indira je pobjednica! Shvatit ćete o čemu pričamo kad vidite ove fotografije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS