iskakala je iz mase

Pogledajte zašto ovu pjevačicu zovu srpskom Barbie, zbog kostima koji je nosila na Paradi ponosa nije ju bilo teško uočiti

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Nataša Bekvalac pojavila se ne Paradi ponosa u Beogradu u ružičastom od glave do pete i tako opravdala svoj nadimak koji Barbie.

Popularna srpska pjevačica Nataša Bekvalac prisustvovala je Paradi ponosa koja je za vikend održana u Beogradu.

Iako je ulice preplavilo mnoštvo ljudi, ona je zbog svoje odjevne kombinacije iskakala iz mase.

Pjevačica kojoj zbog plave kose tepaju da ja srpska Barbie, opravdala je taj nadimak u potpuno ružičastom izdanju s mini haljinom i golemim šeširom s kojim nije mogla proći neopaženo. Svojim outfitom pohvalila se i na Instagramu gdje je prati više od 817 tisuća ljudi.

Bekvalac je na Paradi održala i govor u kojem je, među ostalim, naglasila i kako nije došla samo kao podršla LGBTIQ zajednici, već i kao dio nje, kako prenosi srpski N1.

Kasnije je za sudionike Parade održala i nastup za koji se presvukla u pripijeni i vrlo oskudni ružičasti kostim koji je iskombinirala i s visokim čizmama iste boje.

Inače, Bekvalac je nedavno na svojem Instagramu objavila da uzima pauzu od nastupa jer se osjeća iscrpljeno i želi se vratiti samoj sebi, no sada je ipak napravila iznimku.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS