Je li se isplatilo?

Fatalna Natali uspjela je natjerati Josipa da ju sam čeka u kapelici dok se preznojava i grči

Natali Lauc (Foto: Nova TV) nova tv 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Natali Lauc gledali smo kao finalisticu showa "Ženim sina?" koja je uspjela očarati Josipa Kotlara.

Iako su zajedno ponijeli prsten u showu "Ženim sina?", Natali Lauc otkrila nam je što zapravo misli o Josipu Kotlaru i njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Natali je bila jedna od finalistica, koju je na kraju krajeva Josip Kotlar i odabrao te joj dao šansu da i ona sama donese odluku o njihovoj zajedničkoj budućnosti.

Naime, za razliku od ostalih kandidata koji su imali potpunu kontrolu nad prstenom, Josip je konačnu odluku odlučio prepustiti Natali – kazao je da će ju čekati, a na njoj je hoće li doći.

"Ne želim nikakve backup planove, nikakve druge cure. Ako ne dođe, ostajem sam pred oltarom ostavljen, takva mi je sudbina i idem doma", odlučan je bio Josip, a svojim potezom iznenadio je i mamu Suzanu.

Nakon nekog vremena čekanja, preznojavanja i grčenja Natali se pojavila, a Josipovoj sreći nije bilo kraja.

"Nakon svega je zaslužio da dođem i da mu kažem što mislim", kazala je Natali pred polazak te mu poručila: "Stvarno je dobro što si mi dao vremena da razmislim jer smatram da se nekako previše stvari izdogađalo u kratkom vremenu. Teško mi je bilo i stvarno sam u jednom trenutku mislila da čak i ne bih došla, ali mislim da bi jednog dana kada se sve kamere ugase trebali krenuti ispočetka."

Josipu se Natalina ideja svidjela, a na pitanje što će s prstenom, oboje su se složili da će ga uzeti sa sobom.

"Poprilično sam sretan što možemo čisto i mirno otploviti odavde", presretan je Josip.

S obzirom na sve napetosti koje su postojale, sam kraj showa Natali nije teško pao.

"Nakon svega što se na snimanju dogodilo, nekako mi je i laknulo što je cijela priča došla do kraja", priznala je.

Natali je trebalo neko vrijeme da donese odluku za koju misli da je ispravna, a o Josipu nema loše mišljenje.

"Na kraju svega mislim da Josipa ipak ne mogu vidjeti kao osobu s kojom provodim puno vremena, ali to ne znači da mislim da nije dobra osoba. Stvarno se u showu dobro ponio, isto kao i njegova mama Suzana", priznala je Natali.

Ovu sezonu i tijek događanja svakako je obilježio Natalin odnos s Patricijom, koju je na početku showa doživljavala kao prijateljicu.

"Moj odnos s Patricijom na početku je bio dobar. Puno smo pričale jer smo bile među mlađima i nekako smo se povezale. No ona je izvan kamera, pa čak i pred kamerama pričala o svom privatnom životu i stvarima koje su joj se događale, i onda su krenula neka sažalijevanja prema njoj. Smatram da zbog toga nije bila stabilna u showu ni spremna za njega. Kasnije su se javili ljubomora i neslaganje, tako da je naš odnos na kraju sasvim pukao, počela je provocirati i biti previše sarkastična", zaključila je Natali.

Naposljetku, show će joj u sjećanju ostati najviše po jednome.

"Ekipa je bila sjajna i po tome ću pamtiti cijeli show, bilo mi je jako lijepo sa svima", izjavila je Natali.

Show "Ženim sina? i njegove kandidate pratite na službenoj stranici

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Zanimljivosti Za njom je ludovala Angelina, Madonna joj plaćala letove zbog seksa, a ona danas voli samo jednu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS