Baš uživaju!

Naša pjevačica ne odvaja se od zgodnog Francuza, a pogled s raskošnih atributa i njemu je teško maknuti!

Natali Dizdar i William Perge Natali Dizdar/Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Natali Dizdar godišnji odmor provodi ploveći jahtom po Jadranskoj obali u društvu svog zaručnika i prijateljica.

Naša pjevačica Natali Dizdar ne skida osmijeh s lica, a to dokazuje da baš uživa na odmoru. Na Instagramu je podijelila fotografije na kojima plovi Jadranskim morem u društvu svog zaručnika Williama i prijateljica. 

Prva fotografija posebno je privukla pažnju, točnije ona na kojoj  pozira s Williamom sjedeći na jahti, a na kojoj su zagrljeni i nasmiješeni. 

Pjevačica na sebi ima dvodijelni crni badić u kojem su se posebno isticale njezine bujne grudi, dok su zaručniku u kratkim hlačicama bez majice do izražaja došle mišićave ruke. 

"More, more" napisala je ispod niza fotografija na kojima pokazuje kako se provode te dodala emotikon sirene. 

Pratitelji su joj odmah u komentarima pisali:

"Blago mu se", "Ljubav, prva fotografija je pobjedila", "Preslatki", "Neopisiva sreća".

Natali inače sa svojim novopečenim zaručnikom zadnje dvije godine živi u Londonu, no ljeta uvijek provodi u Hrvatskoj. Vijest o zarukama objavila je na svojem Instagramu uz njihovu zajedničku fotku na kojoj je pokazala i prsten. William je Francuz, a o njemu se ne zna puno više od toga jer pjevačica voli čuvati svoj privatni život za sebe. Ipak, za IN Magazin je jednom progovorila o njemu.

"Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma", izjavila je.

Podsjetimo, Natali se proslavila u showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", koji se emitirao 2003. godine i koji je kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj obarao rekorde gledanosti, a od tada je izgradila uspješnu glazbenu karijeru.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Fotografije Bena Afflecka nakon vjenčanja s Jennifer Lopez šokirale su javnost, jedva je držao oči otvorene poslije burnog slavlja!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Zanimljivosti Korana Gvozdić pozirala sa sinom u naručju, pa rastopila srca obožavatelja: "Bože, koja ljepota"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS