Uveličale događanje

Domaće zvijezde iz svojih domova nastupile na virtualnoj dodjeli Večernjakove ruže

showbuzz DNEVNIK.hr

Naše glazbene zvijezde u svojim su domovima snimile nastup za ovogodišnju, virtualnu dodjelu medijske nagrade Večernjakova ruža.

Dodjela Večernjakove ruže, najstarije i prestižne medijske nagrade, prvi put u povijesti bit će održana virtualnim putem, nakon što je ona prava svečanost koja je trebala biti održana 20. ožujka odgođena zbog koronavirusa.

Ovogodišnja dodjela započela je zajedničkim nastupom za pamćenje Leta 3 i Tereze Kesovije koji su snimljeni u njihovim domovima, a emotivnom su ju izvedbom začinili i klapa Sebenico zajedno s Tonijem Cetinskim. Psihomodo pop poručio je svima da ne brinu svojim hitom "Sve će biti u redu". Nina Badrić svojom je izvedbom opravdala status jedne od domaćih diva koja je prije nešto više od mjesec dana napunila i zagrebačku Arenu.

Svi nastupi snimljeni su unaprijed kako bi sve bilo u skladu s uputama Nacionalnog stožera za ponašanje tijekom pandemije koronavirusa.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity "Provjereno" dobitnik Večernjakove ruže, Ivana Paradžiković javila se uživo: "Srce mi je kao kuća, hvala!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS